Returning Customer Login +46840028030

betalning & köp

Så här handlar du

Att handla på Aliceandwhite.com kunde inte vara enklare. Bläddra bland produkterna på Aliceandwhite.com och klicka sedan på “add to cart” ("lägg i kundvagnen"). När du har valt alla produkter du vill köpa (du kan kontrollera de produkter som du har lagt i din kundvagn när som helst genom att klicka på korgen längst upp på sidan) måste du gå vidare till kassan och klicka på "check out" för att komma till betalningssidan. Du kan antingen logga in i ditt konto och betala för dina varor, eller så loggar du in som “guest” ("gäst"). För att betala för dina varor väljer du betalningsalternativ och följer alla steg i kommande betalningssida. Du kommer att få en bekräftelse via e-post för din beställning samt en notifiering när din beställning har skickats till dig.

Din Beställning

Du kan se dina nuvarande samt tidigare beställningar genom att logga in på ditt konto. För att göra detta, klicka på logga in. Här kan du kontrollera status för din beställning och skriva ut ett kvitto/faktura. När du har godkänt och betalt din beställning, får du en orderbekräftelse via e-post. Så snart vi har skickat din beställning får du ett leveranskvitto via e-post så att du vet att din beställning är på väg.

Priser&Valuta

Alla våra priser är i SEK (Svenska kronor) och inkluderar 25% moms.

Om du handlar utanför Sverige och gör din beställning i SEK, kommer ditt kreditkortsleveranör att omvandla transaktionen till din egen valuta.

Säkerhet

Vi använder ett exceptionellt säkert betalnings system för att ta emot kreditkortsbetalningar. All information skickas via krypterade servrar (SSL / HTTPS). Alla kreditkortstransaktioner använder 128-bitars kryptering för att skapa en trygg och säker köpupplevelse för dig. När du kommer till betalnings sidan, kommer du in på ett säkert område och dina kreditkortsuppgifter hanteras med de högsta säkerhetsnormer som finns tillgängliga.

Aliceandwhite.com / Hedlund Holding AB sparar aldrig någon information om ditt kreditkort. All information skickas via krypterade servrar (SSL / HTTPS).

Om du har några frågor / kommentarer angående vår sekretess och säkerhet, tveka inte att kontakta oss.

Betalningsalternativ

Det finns flera betalningsalternativ:

1. Klarna - Faktura, Delbetalning, Kort & Direktbank, Klarna Konto.

2. Kredit / betalkort. Du betalar direkt med ditt betal-eller kreditkort via Klarna eller ePay/NETS.

3. PayPal

Klarna (bara för Sverige)
För mer info besök www.klarna.com/se

Kreditkort

Vi accepterar betalning med Visa kredit-och betalkort, MasterCard och Maestro.

När du betalar med ditt kreditkort kommer betalningen att hanteras av vår skandinaviska betalningspartner ePay/NETS för en snabb, enkel och säker betalning. Att handla på nätet hos Aliceandwhite.com är helt säkert. Vår leverantör använder den allra senaste branschstandarden “Secure Sockets Layer” (SSL), tekniken för att möjliggöra kryptering av potentiellt känslig information och för att säkerställa absolut säkerhet. Alla kreditkorts transaktioner använder 128 bitars kryptering för att skapa en trygg och säker köpupplevelse för dig. När du kommer till betalningssidan, kommer du in på ett säkert område och dina kreditkortsuppgifter hanteras med de högsta säkerhetsnormer som finns tillgängliga. 

Om du har några frågor / kommentarer angående sekretess och säkerhet, tveka inte att kontakta oss.

3D Secure: Systemet infördes av banker och kreditkortsföretag för att förhindra kortsbedrägerier. Om du har registrerat dig för 3D Secure (du kanske har gjort det hos en annan webb-butik tidigare) kommer du att ha ett lösenord. Ange ditt lösenord och betalningen kommer att godkännas.

Vänligen se till att kreditkortsinformationen du har fyllt i är korrekt innan du slutför köpet.

Alice&White/Hedlund Holding AB sparar aldrig någon information om ditt kreditkort. All information skickas via krypterade servrar (SSL / HTTPS).

PayPal:

Om du väljer PayPal vid utcheckning från vår webb-butik, kommer du att vidarekopplas till PayPal webb sida där du kan betala säkert med ett PayPal-saldo, kreditkort eller bankkonto. Vi får pengar från PayPal utan att se ditt kreditkorts- eller bankkontonummer.

Du kan köpa alla våra produkter på nätet 24/7.

Copyright © 2018 alice&white sthlm | All prices in SEK | Ecommerce Software by Shopify