Returning Customer Login +46840028030

fördelar att handla hos oss

5 fördelar att handla hos Aliceandwhite.com

Aliceandwhite.com erbjuder dig ett enkelt, tryggt och bekvämt sätt att köpa naturliga och ekologiska hudvårds- och skönhetsprodukter av högsta kvalitet. Vi uppdaterar regelbundet vårt utbud av eko-produkter och jobbar på att alltid hitta de bästa nya naturliga och ekologiska varumärkena åt dig.

Naturliga och Ekologiska produkter utan farliga ämnen: 

Ingen av våra produkter innehåller farliga kemikalier eller allergiframkallande syntetiska ingredienser, som finns i de flesta massproducerade produkter idag. Naturligtvis är ingen av våra produkter testad på djur. Vi undersöker noggrant alla de produkter vi säljer för att säkerställa att de är fria från skadliga ingredienser såsom parabener, SLS, syntetiska parfymer och färgämnen. Den kompletta ingredienslistan ges för varje produkt på vår hemsida så att du vet exakt vad som finns inuti.

Gratis och snabb leverans inom Sverige: 

Gratis frakt gäller för alla beställningar inom Sverige och de flesta skickas inom 1-5 dagar.

Vi erbjuder snabb leverans i alla skandinaviska länder för bara 89 SEK. 

Vi levererar även i hela världen med FedEx för 60-150 SEK och gratis för alla internationella beställningar över 1500 SEK.

Prover & Mindre ”prova på” produkter: 

Vi erbjuder gratis prover med varje beställning så du lätt skall kunna hitta nya favoriter. Hos oss kan du även handla vissa produkter i ”prova på” storlekar till fördelaktiga priser. (Obs, detta gäller ej för gratis prover med sale/rabbaterade priser samt ej för Botanika prenumerations boxen).

Vi försöker alltid anpassa din "goody-bag" så den ska passa dig och om det är något speciell varumärke eller produkt som du är intresserad av, skriver du detta när du lägger din order så gör vi vårt bästa för att se till att du får med ett prov av detta.
Obs! Har du någon allergi eller överkänslighet så rekommenderar vi inte att du använder proverna utan att först kontrollera innehållet med oss eller via produktsidorna. När du testar en ny produkt, tänk på att alltid applicera den på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet.

Auktoriserad återförsäljare: 

Alice&White är en auktoriserad återförsäljare för alla varumärken som vi säljer. Vi köper alltid direkt från den ursprungliga tillverkaren eller genom auktoriserade distributörer.

Pålitlig kundtjänst: Alla frågor besvaras inom 24-48 timmar ( tyvär det kan ta längre tid under hög belastning dagarna ) men vår  kundtjänst kommer lösa alla eventuella problem snabbt & effektivt. 

Copyright © 2017 alice&white sthlm | All prices in SEK | Ecommerce Software by Shopify