Returning Customer Login +46840028030

innehållskrav på de produkter vi säljer

Vi har strikta kriterier för urval av naturliga och ekologiska produkter. Vi kontrollerar noggrant innehållsdeklarationen, ursprunget och effektiviteten av varje produkt innan de blir en del av vårt produktsortiment. Vi ger alltid en komplett lista över alla ingredienser för varje produkt vi säljer på vår webbsida. Vi uppger så mycket information om våra produkter som möjligt för att våra kunder ska kunna ta ett bra beslut. I våra produkter hittar du:

Inga SLS (sodium lauryl sulfat)

Inga starka rengöringsmedel

inga parabener

ingen petroleum

Inga konstgjorda färgämnen

Inga konstgjorda doftämnen

Inga konstgjorda konserveringsmedel *

Inga GM, bekämpningsmedel eller herbicid

Inga skadliga syntetmaterial

Inga formaldehyd, urea, DMDM, PVP, PVC, ftalater, triclosan, hydrokinon

Inga oekonomiska förpackningar och om möjligt 100% biologiskt nedbrytbara / återvinningsbara.

Inga animaliska ingredienser med bara några få undantag (till exempel mjölkextrakt eller bivax)

Inga djurtester eller någon annan typ av grymhet

Vi också undviker produkter som innehåller propylenglykol / PEG (polyetylenglykol) *- dock * dessa komponenter har i vissa produkter fått godkännande av ekologiska certifierings myndigheter. 

Nagel lack innehåller icke-giftiga syntetmaterial pg av att en helt naturlig nagellack ännu inte är möjlig att tillverka.

Bäst före-datum
Många naturliga och ekologiska produkter tillverkas i små serier. Även om detta kostar lite mer, betyder det att du alltid kommer att få den färskaste produkten. De flesta av våra produkter kommer att anlända med ett bäst före-datum på nära 12-18 månader. För att få det allra bästa av de naturliga ekologiska produkterna rekommenderar vi att du använder produkterna inom 6 månader efter öppnande.
Copyright © 2017 alice&white sthlm | All prices in SEK | Ecommerce Software by Shopify