Returning Customer Login +46840028030

om oss

Om Alice&White

Aliceandwhite.com (grundades 2011 och drivs från Stockholm) är din skandinaviska webb-butik för det allra bästa inom naturliga och ekologiska skönhets- och eko-lyx hudvårdsprodukter.

Bland våra produkter finner du naturliga och ekologiska produkter för ansikts- och kroppsvård, produkter för män, för mamma och barn, samt fina eko-lyx presenter.

Vi erbjuder dig internationella topp varumärken med de mest innovativa, prisbelönta, naturliga och ekologiska produkterna. Exceptionell produktintegritet är ett grundläggande krav för oss. Därför säljer vi inte de produkter som innehåller toxiska ingredienser som parabener, syntetiska doftämnen och allergiframkallande konserveringsmedel.

Alice&White förenklar ditt sökande efter naturliga och ekologiska produkter av högsta kvalitet och erbjuder dig ett tryggt och enkelt sätt att handla på. Vår filosofi är att främja en sund och ekologisk livsstil, genom att erbjuda 100% rena produkterna till dig och din familj.

Alice & White webbshop och eko-produkterna har rekommenderats i de ledande svenska skönhets- och livsstilstidningarna, bland annat Damernas Värld, ELLE Sverige, Femina, Hälsa, Gårds & Gordar, Plaza Interior, Wellness Aftonbladet, Expressen, Lantliv, Må Bra ,Mamma med flera.

I 2016 rekommenderas vi också i Hannah Sjöström Book "Naturlig Snygg"  (Bonnier Fakta Publishing).

Alice&White är en auktoriserad återförsäljare för alla varumärken som vi säljer och en auktoriserad distributör av Engelska lyxmärken som Mitchell and Peach och Bodhi i Skandinavien samt Balance Me i Sverige.

Aliceandwhite.com ägs och drivs av Hedlund Holding AB (556477-1631 / VAT SE 556477163101). 

Alice&White är ett familjeföretag som grundades av Schweizisk-Svensk ekoprenör Lona Darouze - Kémi.

Alice&White- best of natural organic skincare™ är registrerad  varumärke och design som ägs av Hedlund Holding AB.

Alice&White webb-butiken rekommenderas av Skandinaviska tidningar:

www.aliceandwhite.com/pages/press-about-us

Fördelar att handla hos aliceandwhite.com

Tryggt och bekvämt:

Aliceandwhite.com erbjuder dig ett enkelt, tryggt och bekvämt sätt att köpa naturliga och ekologiska hudvårds- och skönhetsprodukter av högsta kvalitet. Vi uppdaterar regelbundet vårt utbud av eko-produkter och jobbar på att alltid hitta de bästa nya naturliga och ekologiska varumärkena åt dig.

Naturliga och Ekologiska produkter utan farliga ämnen: 

Ingen av våra produkter innehåller farliga kemikalier eller allergiframkallande syntetiska ingredienser, som finns i de flesta massproducerade  produkter idag. Naturligtvis är ingen av våra produkter testad på djur. Vi undersöker noggrant alla de produkter vi säljer för att säkerställa att de är fria från skadliga ingredienser såsom parabener, SLS, syntetiska parfymer och färgämnen. Den kompletta ingredienslistan ges för varje produkt på vår hemsida så att du vet exakt vad som finns inuti.

Gratis och snabb leverans inom Sverige: 

Gratis frakt gäller för alla beställningar inom Sverige och de flesta skickas inom 1-5 dagar.
Vi erbjuder snabb leverans med FedEx i alla skandinaviska länder för bara 89 SEK.
Vi levererar även gratis leverans i hela världen med FedEx för all beställningar over 1500 SEK.

Prover & Mindre ”prova på” produkter: 

Vi erbjuder gratis prover med varje beställning så du lätt skall kunna hitta nya favoriter. Hos oss kan du även handla vissa produkter i ”prova på” storlekar till fördelaktiga priser. (Obs, detta gäller ej för gratis prover med sale/rabbaterade priser samt ej för Botanika boxen).

Vi försöker alltid anpassa din "goody-bag" så den ska passa dig och om det är något speciell varumärke eller produkt som du är intresserad av, skriver du detta när du lägger din order så gör vi vårt bästa för att se till att du får med ett prov av detta.
Obs! Har du någon allergi eller överkänslighet så rekommenderar vi inte att du använder proverna utan att först kontrollera innehållet med oss eller via produktsidorna. När du testar en ny produkt, tänk på att alltid applicera den på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet.

Auktoriserad återförsäljare: 

Alice&White är en auktoriserad återförsäljare för alla varumärken som vi säljer. Vi köper alltid direkt från den ursprungliga tillverkaren eller genom auktoriserade distributörer.

Pålitlig kundtjänst: Alla frågor besvaras snabbt och vår kundtjänst löser alla eventuella problem snabbt och effektivt.

Innehållskrav på de produkter vi säljer

Vi har strikta kriterier för urval av naturliga och ekologiska produkter. Vi kontrollerar noggrant innehållsdeklarationen, ursprunget och effektiviteten av varje produkt innan de blir en del av vårt produktsortiment. Vi ger alltid en komplett lista över alla ingredienser för varje produkt vi säljer på vår webbsida. Vi uppger så mycket information om våra produkter som möjligt för att våra kunder ska kunna ta ett bra beslut. I våra produkter hittar du:

Inga SLS (sodium lauryl sulfat)

Inga starka rengöringsmedel

inga parabener

ingen petroleum

Inga konstgjorda färgämnen

Inga konstgjorda doftämnen

Inga konstgjorda konserveringsmedel *

Inga GM, bekämpningsmedel eller herbicid

Inga skadliga syntetmaterial

Inga formaldehyd, urea, DMDM, PVP, PVC, ftalater, triclosan, hydrokinon

Inga oekonomiska förpackningar och om möjligt 100% biologiskt nedbrytbara / återvinningsbara.

Inga animaliska ingredienser med bara några få undantag (till exempel mjölkextrakt eller bivax)

Inga djurtester eller någon annan typ av grymhet.

 

Välkommen til www.aliceandwhite.com!

Copyright © 2017 alice&white sthlm | All prices in SEK | Ecommerce Software by Shopify